Kurtuluş İhsan Küçükarslan İlkokulu
Kurtuluş Mah. Afyon Caddesi No 51 Şuhut / Afyonkarahisar
.

VİZYON

Kendini sürekli yenileyen, okuyan, inceleyen, araştıran, analiz ve sentezler yapabilen nesillerin yetiştiği; bütün öğrencilerin akla ve bilime dayalı eğitim ortamında hayata ve bir üst kuruma hazırlandığı, dünü bugüne, bugünü yarına bağlayan köprülerin kurulduğu; yönetici, öğretmen, personel, öğrenci ve velilerin elbirliğiyle çevrede, bölgede ve ülkede etkin nitelikle bir model okul olmaktır.

MİSYON

Ülkemizin okumuş insan ihtiyacının olduğunun farkına varılarak; Yüce önder M.K.Atatürk’ün “Büyük Türkiye” idealine ulaşmayı hedefleyen Türkiye Cumhuriyeti’ne karşı görev ve sorumluluklarının bilincinde olan nesiller yetiştirmektir.

NORMAL

08.35-15.05

İLÇE MERKEZİNDEBULUNUYOR. İL MERKEZİNE UZAKLIK 29 KM.DİR

Proje Çalışmaları

ATIK PİL, KÜTÜPHANE KURMA, KAN BAĞIŞI, AKIL OYUNLARI SINIFI, DESTEK EĞİTİM ODASI, AKILLI KORİDORLAR GİBİ BİRÇOK PROJE YÜRÜTTÜK VE SONUÇLANDIRDIK.

E-TWİNNİNG

Diğer Hususlar

OKULUMUZDA HALK OYUNLARI KURSU, AKIL VE ZEKA OYUNLARI EGZERSİZİ VE İNGİLİZCE ÇOCUK KULÜBÜMÜZ FAALİYET GÖSTERMEKTEDİR.